Parerea celorlalti parinti

“ Centrul Educational Pinocchio, cel mai potrivit loc in care sa-ti aduci copilul pentru cea mai importanta perioada din educatia sa.
Am avut placerea de a descoperi un loc desprins din povestile cu zane, o casa calda, plina de lumina si culoare, educatoare de o blandete si o gingasie rar intalnita, care se implica cu devotament in educarea copiilor cat si in ingrijirea lor de zi cu zi.
Ce imi place cel mai mult este sentimentul de siguranta pe care il simt atunci cand ii las pe cei mici acolo si multumirea pe care o am de la o luna la alta cand vad cat de mult au evoluat si ce bagaj vast de cunostinte dobandesc ”

— Irina Ungureanu

“Sunt mama si asta imi da puterea sa va invit cu tot dragul sa treceti pragul Centrului Educational Pinocchio.
Alegerea pe care am facut-o atunci cand am inscris fetita mea la cursurile acestui centru s-a dovedit a fi una foarte buna.
Ea este mereu intampinata cu afectiune de doamnele educatoare si se bucura necontenit de experienta si pregatirea profesionala de exceptie a acestora.
Cunostintele de limba engleza pe care le acumuleaza zi de zi sunt ferm convinsa ca vor constitui mai tarziu o temelie solida in dezvoltarea ei.
Exista o baza didactica foarte buna care da posibilitatea desfasurarii unor ore interactive foarte placute si minutios pregatite.
Din program nu lipsesc activitatile sportive si cultural artistice, ceea ce contribuie la dezvoltarea fizica si psihica a copilului.
Totul se desfasoara intr-un climat cald, prietenos si exista o buna colaborare cu parintii!
Numai cuvinte de lauda!
Multumesc Centrului Educational Pinocchio!”

— Nicoleta Nedelcu

“Cu emotie in suflet si strangand cu putere mana mamei, am pasit candva pe portile Centrului Educational Pinocchio, fara sa stiu atunci ca acel minunat loc imi va deveni ca o a doua casa!
Timpul a trecut, prea repede parca si acum nu mi-a ramas decat sa port nostalgia clipelor minunate petrecute acolo.
Glasul cald si chipul bland al educatoarelor mi-au fost de-a lungul anilor o veritabila calauza spre taramul cunoasterii!
Nu-mi ramane decat sa va chem pe voi copii sa veniti aici sa cunoasteti bucuria, bunatatea, magia povestilor si tot ceea ce mi-a facut copilaria mai fericita!

Eleva cls a VI-a
Colegiul National Unirea”

— Irina Nedelcu