Despre Noi

Centrul Educational Pinocchio, a fost infiintat in anul 2004, functionand in limba engleza intensiv, cu program normal si prelungit. Din anul 2013, copiii beneficiaza si de serviciile de after school; urmarindu-le astfel evolutia acestia au obtinut rezultate deosebite, confirmand si in acest fel, nivelul ridicat de pregatire de pe parcursul anilor.

Pinocchio ii asteapta pe cei mici de Luni pana Vineri, incepand de la ora 08:00 pana la ora 13:00, pentru varianta de program scurt si de la ora 08:00 pana la ora 17:00 pentru varianta de program prelungit, cu posibilitatea orelor suplimentare dupa program la cererea parintilor.
In timpul zilei copiii beneficiaza de trei mese: mic dejun la ora 09:30, pranz la ora 13:00 si o gustare dupa ora de somn la ora 16:00, toate acestea in regim catering.

Meniul este diversificat si echilibrat intocmit cu acordul medicului nutritionist si respectandu-se toate normele igienico-sanitare in vigoare.

 AFTER SCHOOL  – click aici pentru detalii

NOU !!!

  • Incepand cu anul 2015 la Centrul Educational Pinocchio copiii beneficiaza de un program de Autocunoastere si dezvoltare personala;

Va asteptam sa descoperim impreuna
“Cine suntem?”

si “Ce ne face sa fim unici?”

Ce  culoare are inima ta?

In inima fiecaruia dintre noi se afla foarte multe emotii. Daca fiecare emotie ar avea o culoare, inima noastra ar fi plina de culori, care se schimba mereu, ca un caleidoscop.
Te invit sa descoperim impreuna culorile sufletului tau!
                                                    Psihoterapeut Eugenia Ludu

  • La “Pinocchio”, copiii participa la cursuri de limba engleza asigurandu-se pregatirea necesara sustinerii examenelor Cambridge

 

 

Activitatile educative se desfasoara toate in limba engleza si cuprind activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica.

Deasemenea, consideram faptul ca activitatile extracurriculare reprezinta modalitatea optima de realizare a educatiei non-formale. Centrul Educational Pinocchio, prin proiectele educationale initiate de catre cadrele didactice in parteneriat cu alte unitati de invatamant precum Palatul Copiilor, Facultatea de Muzica sau Facultatea de Silvicultura , au participat la diverse evenimente, precum concerte simfonice, vizite la expozitii, largindu-si atfel orizontul cultural, completand cu notiuni noi volumul de cunostinte insusite la activitati. Copiii participa la spectacole de teatru de papusi si de opereta, concerte simfonice educative, vizite la: Biblioteca Judeteana, Radio si televiziunea locala, manastiri si alte obiective culturale din Brasov si imprejurimi: Prima Scoala Romaneasca, Cetatea Rasnovului, Castelul Bran, Muzeul Satului etc., spectacole de iluzionism , circ sau cinema, precum si pregatirea de catre ei insisi a unor serbari sau petreceri cu diferite ocazii, concursurile si expozitiile din cadrul centrului nostru. Grupele sunt formate din 10 copii pe nivel de varsta (grupa mica 3 – 4 ani, grupa mijlocie 4 – 5 ani, grupa mare 5 – 6 ani).