Educatoarele noastre

Ani & Eugenia
educatoare

„…and allways let your conscience be your guide…” atat de adevarat si atat de frumos exprimat! Cu mandrie putem afirma ca acest motto ne-a calauzit in fascinanta calatorie in lumea inocentei si puritatii, sensibilitatii si gingasiei, calatorie inceputa in urma cu 10 ani si continuata cu toata dragostea si entuziasmul, satisfactiile si multumirea fiecarui minut petrecut cu copiii.

Profesionalismul si experienta educatorilor, impletite cu energia creatoare a micutilor, a facut ca acest loc sa fie unul unde copiii se simt liberi sa creeze lumi minunate si sa descopere tainele universului.

Considerand educatia copiilor ca fiind un proces complex, am realizat importanta organizarii procesului de invatare, in grupuri mici de 5 – 10 copii, intr-un mediu cald si primitor, colorat si interesant, asemeni personalitatii micutilor.

Am creat propriul nostru mod de structurare al continutului invatarii. Astfel, activitatile se desfasoara in limba engleza, vizand dezvoltarea copilului ca un tot, atat pe plan intelectual cat si pe plan fizic si emotional, existand un echilibru, prin alternarea activitatilor artistice cu cele fizice si matematice.

Pregatirea socio – profesionala a „echipei” Pinocchio si experienta dobandita de mai bine de 14 ani – atat in invatamantul de stat (gimnazial) cat si in cel privat – impreuna cu o permanenta colaborare cu parintii sau bunicii micutilor, au ca rezultat o educatie cu cele mai multe satisfactii pentru copii.