Karate

De mai multi ani colaboram cu Clubul Sportiv Kenpei Brașov, înființat din pasiune pentru karate și din dorința de a transmite mai departe învățăturile și tradiția stilului Shotokan. Misiunea clubului este aceea de a promova disciplina, încrederea în sine, dezvoltarea atenției, corectitudinea, prietenia și bucuria de a face miscare. Astfel, Clubul Sportiv Kenpei Brașov susține cursuri de karate pentru copii, cu scopul de a îi ajuta să se dezvolte armonios și sănătos.

Președintele și totodată antrenorul principal al Clubului Sportiv Kenpei Brașov, Oriana Pascu a crescut în spiritul disciplinar al artelor marțiale, practicând karate în copilărie, la nivel de performanță, și apoi obținând centura neagră sub examinarea maestrului Manabu Murakami din Japonia. Este o persoană talentată care inspiră și îndrumă cu pasiune copiii, ceea ce o face antrenoarea perfectă pentru viitorii sportivi.

”În karate, scopul final nu este victoria sau înfrângerea, ci acela de a îmbogăți și înnobila caracterul celui care-l practică” – Ginchin Funakoshi.